Familieavisen
Velkommen > Kom godt igang

Kom godt igang

Måden du opretter nye sider på, er at du opdeler indholdsfilen med hovedoverskrifter. Hver hovedoverskrift angiver en ny side.

For at komme igang med din hjemmeside er det nemmeste at du går til 'indstillinger' og her vælger det plugin der hedder 'menu'. Dette plugin gør det nemt for dig at oprette alle de sider du ønsker. Du vil se hvordan dine nye sider kommer frem i navigationsområdet, efterhånden som du opretter dem. Når du har oprettet de nødvendige sider, kan du i navigationen trykke på en af de nyoprettede sider, og
trykke på rediger.
Du er dermed klar til at lægge indhold på dine sider. Dit CMS har 2
editorer, OEdit (standard) og openWYSIWYG. Begge har deres fordele, så
du kan derfor skifte imellem dem via en knap i toppen.

OEdit er CMS'ets indbyggede editor. Den er god til at oprette nye sider uden brug af 'menu' pluginet og til at ændre direkte i HTML.

openWYSIWYG er et godt valg til oprettelse af tabeller og til indsættelse og ændring af billeder. Den har en fin billedadministration og tillader dig at bestemme placering af dine billeder rimelig frit.

Husk altid at gemme dine ændringer, før du forlader den pågældende side, ellers vil alle dine ændringer gå tabt! Du kan oprette fulde backups under 'indstillinger' ved at klippe på "behold dette!". Skriv en kort kommentar, så du kan huske hvad der var i backuppen.

For at opsætte CMS's mailformular, skal du gå til 'Konfiguration' og indtaste din e-mail adresse. Mailformularen vil så være aktiv og der vil blive vist et link til den på din side.

Dette er de grundlæggende principper for at du kan komme igang!
God fornøjelse med din nye hjemmeside.

Familieavisen